Preco-mame-radi-tricka - High Five

Prečo máme radi tričká?

Milí autori, fanúšikovia,

Toto je miesto, pre vaše budúce blogy. Ak máte „ľahké pero“ a písané slovo je obľúbeným prejavom vašej tvorivosti. Budeme vašim hrdým vydavateľom.

Potešíme sa najmä obsahu z prostredia blízkemu High Five. Príklady nájdeš v aktuálnych blogoch. Ale v zásade neexistujú žiadne mantinely. A to ani pre hokejový národ. Ak chceš písať glosky o politike a vieš to prepojiť s módou, tričkami alebo hrnčekom s potlačou, z ktorého pije kapitán ruský čaj. Tak super. Lebo my nevieme. Pre viac info, píš na Info@highfive.sk

Prečo máme radi Tričká?

Znie to ako ľahká otázka, ale nie je. Jedným z dôvodov ich celosvetovej obľúbenosti je dozaista ich jednoduchosť. Tým ďalším môže byť rozmanitosť. Aký kus odevu je tak žiadaný a dostupný v širokej palete farieb a strihov?

Netreba zabúdať na fakt, že tričko slúži aj ako malá reklamná plocha každého majiteľa. Klientom je jeho vnútorná osobnosť. Tá sa vyjadruje obsahom, ktoré potlač trička prináša ako posolstvo.

Človek, tvor praktický

Žijeme v dobe „comfort first“, v časoch kedy by niektorí z nás dostávali jedlo radi dopredu už tak trochu predžuté. A tak nečudo, že aj v oblasti módy preferujeme pohodlné kúsky, v ktorých sa cítime bezpečne, sebaisto, ale stále tak trochu sexy.

S komfortom bezosporu súvisia v dnešnej dobe stále nepopulárnejšie domáce práce. Kto má rád žehlenie, alebo skladanie košieľ? Každý chlap si radšej vyžehlí štyri pivá pred frajerkou, keď odchádzal „na jedno“, než by mal vyžehliť jednu košeľu. Pochopiteľne!

Ako vyriešiť problém s košeľami? Ich minimalizovaním. Riešením je ich postupné nahrádzanie, čo možno najväčším počtom tričiek. Nemusíte byť inžinierom, aby ste ich zvládli poskladať do poličky. A tá jedna maličká, ktorá sa vám v spoločnej domácnosti milí páni ujde, tam sa ich zmestia desiatky.

Tričko je obľúbené aj po zotmení. Je totiž veľmi jednoduché vyzliecť ho z nášho tela alebo z tela niekoho blízkeho. Napríklad z dôvodu, že má zlomenú ruku a potrebuje našu pomoc, že áno.

Tričko ako spoločenský fenomén

Akoby povedal klasik. Museli to byť „na p*d“ roky, kedy tričko neexistovalo. Čo si tí neboráci v tých dobách obliekali? Nevieme.

Ale vieme, že v dnešnej dobe je neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého jednotlivca, bez ohľadu na vek, pohlavie, profesiu, spoločenský status, spoločenský fejkový status.

Tričko si rado oblečie dieťa, ktoré vlastne nemá ani na výber, dôchodca, ktorý na výber má, ale nič iné si aj tak neoblieka. Tričká si samozrejme rád oblečie každý dospelý. Od IT geeka cez namakaného típka v posilovni až po slečnu sediacu v Au parku čakajúcu na svoj bio čaj, papajúcu Raw koláčik. My všetci sme tričko.

Poznáte tie blogy, ktoré končia akoby z ničoho nič? Ďakujeme za pozornosť.

/pg

© high-five.sk 2024, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

Peter Gombarček – High Five, Medveďovej 34, Bratislava 851, 0908 466 176, info@high-five.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info